Matilda Andersson

Alla inlägg under maj 2011

Av Matilda Andersson - 20 maj 2011 16:45

Vad skulle det vara det sista ni skulle göra om det nu var så att jorden skulle gå under imon eller 2012?

jag skulle nog säga till den jag gillade vad jag kände för han(om det nu var någon jag gillar)

Jag vill inte skrämma er men det där i 2012, det är 85% sant att det kan hända! 

Maya-folket har haft rätt förut om saker de har sagt. som om world trade center! dom sa att den 11 september 2001 skulle en stor olycka hända i new york, och det kommer att hända med flygplan!! Och se vad som hände den 11 september 2001 i NEW YORK med FLYGPLAN!! fatta vad rädd jag blev när jag fick höra det!!


       


Lev livet!!

Av Matilda Andersson - 19 maj 2011 16:15

Detta är våran(syskonen) student-låt från förra året till pappas sambos dotter;)

fråga inte...


du kanse hör vem som är jag..

Av Matilda Andersson - 17 maj 2011 11:54

Efter många dagars tjat om att jag ska ändra Matildas blogg-design så har jag äntligen tagit fingrarna ut arslet och fixat en ny design till Matilda. Nu får vi bara hoppas att Matilda är nöjd annars blir det jobbigt  


Ni kanske förstår att det inte är Matilda som skriver nu, för jag vet att Matilda inte är schizofren!


Ha de gött // CassettMusic.bloggplatsen.se 



Sarre!   

komentera vad ni tycker?

   

Av Matilda Andersson - 17 maj 2011 09:58

HAllå!!

har bara en t-shirt på mig och jag fryser ihjäl!!! mina ben är alldeles knotriga.

på natten svettades jag ihjäl?xD 

Jahopp... idag är det match. jag är inte så närvös......ÄN!?  jag kommer att bli det när vi närmar oss mönsterås. 


jag har en fråga.

vad skulle ni göra om ni var döda och var en ande?

jag skulle nog vara hos min familj och visa på något sätt att det är jag som är där. tex: göra något liknande som jag gjorde när jag levde eller säga något. MIn syster sara frågade mig om hur jag skulle reagera om tex. sara var död, och visade sig för mig? jag skulle nog först bli ganska rädd men sen skulle jag nog bli glad och tycka att det var häftigt<3


har ni spelat ett spel på datorn som heter anden i flasken? men ska tänka på en kändis/seriefigur och svara på frågor han ställer. sen så svarar han oftast rätt, det är så SJUKT COOOLT!! 

Klicka;) www.en.akinator.com


       


KAKA

Av Matilda Andersson - 16 maj 2011 15:58

Var nyss ute med vovven och då känner jag att det är något som piskar på mitt huvud!! DÅ VAR DET HAGEL!!! jag skriker OOOZZZYYYY och springer in. det gör satans ont asså?!:O


Imon är det studiedag;) ska till pappa och hjälpa honom med stugan och sen blir det match i mönsterås!! Vi vinner ju! eller? JODÅ:)

NÄMEN titta!! solen tittar fram i en liten springa;) 

har ni sätt någon gång att när solen tittar fram bakom enn moln så ser det ut som typ ett paradis!! när jag var liten så frågade jag pappa varför det blev så, då sa han att det var morfar som ville säga hej till mig. då blev jag jätte glad och skrek HEJ MORFAR!!!!!

så varenda gång jag såg det så skrek jag så.. och nu när jag ser på det då tänker jag bara på honom:) har omkom två dagar efter Ellas födsel:( så kan det gå...


   Morfar och jag...*SNYFT*


Sys någon gång på jupiter;)

Av Matilda Andersson - 15 maj 2011 12:04

USCH!!! Azerbajdzjan vann! detta år sög dom faktiskt!! men lite coolt är det ju att det är två svenskar som har skrivit låten;) på ett sätt kan man ju säga att det var sverige som vann.

Sverige kom 3:a, det är ju bra. jag trodde ett tag att vi skule vinna:) vi har inte legat så bra till sedan 1998!! det är bra ERIC!


 Nu ska jag väl ta en dusch och göra mig iordning;) kort inlägg I KNOW!!! 

 

HÄJ DÖ

Av Matilda Andersson - 14 maj 2011 16:54

Jamen Tjenare SICKAN!! läget? jo, för mig är det helt lungt. sitter i solen och solar;) 


ikväll är det euorvision(hur det nu stavas?) har ingen aning om vilka länder som ska vara med förutom SPY eric ska vara med-.- jag vill hällre att justin bieber är med än honom!!

Jag kommer bli populär, jag kommer bli popular. jag kommer komma dit, populär. min kropp vill ha dig tjej, min kropp vill ha dig tjej. jag ska ha dig när jag är populär!!!!!! Hur fult är inte det?

Som varje år kommer jag att heja på Azerbajdzjan!!! fråga inte varför... jag tycker att det är kul att säga landets namn xD 



 


HEJA AZERBAJDZJAN!!!

Av Matilda Andersson - 11 maj 2011 20:46

Är det bara jag som aldrig har varit "riktigt" kär? allt var så bra när man var liten då man kunde säga till den man var kär i: JAG ÄR KÄR I DIIIIIG!!! och sen höll man på så. ibland kan kärleken komma så plötsligt? tänk om det är en kille man hatar nu, och sen gifter man sig med honom när man är vuxen? NÄHÄDU! Det skulle aldrig bli så på mig, för jag vill inte gifta mig med någon i min släkt... tänk det paret som har barn och är gifta, fick helt plötsligt reda på att dom var tvillingar! tänk den känslan? dom är gifta med sin tvilling bror/syster! oj oj... jag har ju varit lite små förtjust i vissa killar men aldrig varit kär;( det första killen jag blev förtjust i var en kille som jag gick i samma klass med till 6:an. VARFÖR! HAN ÄR EN IDIOT NU!!


 


Bye bye äppelpaj:)

Presentation


Welcome to my little blog;)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Tror ni på andar/spöken
 NEJ!
 Ja lite grann...
 Kanske
 JA det gör jag!!
 nopp, trams..
 ja, eftersom det spökar hos mig;)
 TÖÖNTIGT!!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9 10 11
12
13
14 15
16 17
18
19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards